Здравейте, аз съм Маг Вили и предлагам ясновидство по телефон. Много от Вас ме познават и са се уверили в моите способности, но за всички останали, да Ви се представя:
Към мен могат да се обръщат всички хора, които имат сериозни проблеми, свързани със семейния живот, намиране на подходящ партньор, проблеми свързани с харморизиране на отношенията между различните членове на семейството (съпруг- съпруга, родители- деца, снаха- свекърва, отношения между братя и сестри), също така и хора, които имат проблеми с различни видове зависимости (алкохолна, наркотична и други).
Помагам да откриете подходящ партньор, да създадете семейство, или ако имате семейство, но нещата в него не вървят, да открием къде е причината и да я отстраним. Мога да помогна за събиране на разделени двойки, да върна щастието в дома Ви, ако проблемите в него са в резултат на намеса на други хора, които се стремят да създават кавги и проблеми помежду ви.

Помагам при безплодие и тежки заболявания, в основата на които стоят направени магии и енергийни блокажи, помагам като изчиствам негативите и отключвам късмет за здраве, за да може лечението да бъде успешно.
НЕ РАБОТЯ НА ИМПУЛСНИ ТЕЛЕФОНИ! Смятам, че информацията, която искате да получите от мен трябва да бъде напълно безплатна, а не да плащате огромни суми за проведени с мен разговори. Не настоявам за среща на живо, ако това не се налага, тъй като зная, че това ще Ви отнеме време и средства свързани с пътуването.
МОЯТА ЦЕЛ Е ДА ВИ ПОМОГНА – ЗНАЯ КАК! МОГА И ГО ПРАВЯ ЗА ВСЯКИ, КОЙТО МИ СЕ ДОВЕРИ!

ТЕЛ: 0893962229 / 0885260763

Отключвам късмета за работа и парични постъпления, за създаване на семейство, печелене на съдебни дела. Ритуалите, които предлагам за семейно благополучие и разберателство между членовете на семейството, ритуали при безплодие, а също така при алкохолизъм, хазарт и др. зависимости, са доказани във времето. С тях съм помогнала на много хора, както в България, така и в чужбина. Ще помогна и на Вас. Обадете ми се да открием причината за Вашите проблеми и заедно да ги решим! Тези, които ми си довериха, вече се върнаха щастливи, а нали всеки човек има право на обич и щастлив семеен живот.
Имаш хиляди проблеми. В животът ти нищо не върви. Каквото и да правиш не постигаш това, което искаш. Ако постигаш нещо, го постигаш с много усилия, а резултатите са почти нищожни. Животът ти е труден-струва ти се, че късметът все бяга от теб, но не е така. Нека ти помогна и да отключим късмета ти за щастлив живот. Освободи се от тревогите си, защото животът тече по-лесно без тях.
ЩАСТИЕТО МОЖЕ ДА СПОХОДИ И ВАС, АКО МИ СЕ ДОВЕРИТЕ. ПОМОГНАЛА СЪМ НА ХИЛЯДИ ХОРА ОТ БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА – ЩЕ ПОМОГНА И НА ВАС!!! ТЕЗИ, КОИТО МИ СЕ ДОВЕРИХА ВЕЧЕ СА ЩАСТЛИВИ. БЪДИ И ТИ ЕДИН ОТ ХИЛЯДИТЕ ЩАСТЛИВЦИ – ЗАСЛУЖАВАШ ГО !!!
Ясновидството е дарба и необясним феномен.
Задайте своя въпрос: 0893 / 962 229 ; 0885 /260 763
Разбери каква ще бъде годината за теб, позволи на маг вили да ти помогне.
Услуги
Ти си имал/а/ семейство, любящ съпруг/а/, но… нещо се случва, виждаш, че в семейството ти нещата започват да не вървят. Отдалечавате се с твоята половинка и се питате какво става. Обадете ми се да открием причината и да върнем радостта в семейството ви.
Намери ли своята половинка? Позна ли любовта? Обади ми се-всеки има правото да обича и да бъде обичан.
Ще ти помогна да откриеш щастието на истинската обич.
– Ясновидство
– Нумерология
– Здравна диагностика
– Кармична диагностика, анализ и корекции
– Диагностика на чакрите – анализ и терапия
– Ясновидство чрез восъколеене
МАГИЯ
Има ли такава тайнствена наука, която притежава сила и е способна на чудеса, които спокойно могат да се конкурират с чудесата на утвърдените религии. ДА!
Това е науката Магия. За тази наука се казва, че нищо не може да и устои, защото владее стихиите, господарка е на любовта и омразата, знае езика на небесните тела и може да дарява красота и грозота. В основата на магията стои науката,както в християнството е заложена любовта. Магическата сила на Маг Вили е помагала на хиляди хора. Може да помогне и на Вас. Тя дарява изцеление от неизличими болести, хармония и любов в семейството, намиране на така желания любим човек, придобиване на късмет и щастие. Дори и печалба в хазарта. Неговата магическа сила успешно ще развали и негативните влияния кам вас.
Събиране на разделени двойки, отключване на късмет за семейство, изчиства на негатив във вашия семеен живот, изчистване на магии
ЧЕРНИ МАГИИ
В България е известно намирането на конци, косми, яйца, пера и различни заливки пред къщата или врататана отделни хора. Тези неща са направени от черните магьосници. Това са черни магии, които поставени в дворовете на “жертвите” довеждат до: разруха в семейството, загуба на късмет, болести, кражби, инфаркт, инсулт, рак и подобни ситуации в лош аспект.
Маг Вили се занимава с подобряване на вашия живот, затова спокойно може да развали тези магии и да върне щастието у Вас.
ЛЮБОВНИ МАГИИ
Любовната магия се използва, когато някой мъж, жена, момче, момиче не е забелязало човека, който го обича.
При изпозването й, тя служи за повишаване на вниманието и чувствата на един човек към друг. Тя не е вредна магия, дори не може да се нарече такава, защото служи за хармонизиране на света около двама души завладяни от любовта.
Маг Вили успешно е свързал доста двойки. Много хора откриха любовта с помоща на Маг Вили. Това не е грях, защото в основата на нашия свят стои любовта.
Благодарности: 

Здравейте. Казвам се Анелия.

Потърсих маг Вили, защото имах здравословни проблеми. Бях ходила при различни лекари специалисти,но те не ми откриваха никакви болести и изследванията ми показваха , че съм здрава, а аз за 4 месеца отслабнах с 15 килограма, бях отпаднала,силите не ми стигаха да извършвам дори елементарни дейности. Когато споделих проблема си с Вили тя ми каза : „Мило момиче, аз не съм лекар и няма да ти поставям диагнози или да ти изписвам лекарства.Мога да проверя дали твоето лошо здравословно състояние е повлияно от магии или блокажи за здраве, и ако това е проблемът да ги изчистя и да ти отключа късмет за здраве, за да може вече лекарите да открият каква е болестта ти и да ти назначат лечение.“

Не зная какво направи тази жена, но още докато правеше ритуалите с мен започнах да чувствам прилив на сили. Дори не се наложи да ходя на лекар, защото всичко е било в резултат на направени магии върху мен и когато Вили ги изчисти, аз започнах да си връщам изгубените килограми и с лекота да изпълнявам задълженията си.

Благодаря ти Вили!
Здравейте от мен Камелия.

Бях много отчаяна , когато за пътви път се свързах с Маг Вили. Щастливият ми брак се разспадна, след като една жена с 12 години по-голяма от съпруга ми се намеси в живота ни. С магии тя отдалечи мъжа ми не само от мен, но и от двете ни деца , които всяка вечер ме питака: „Кога ще се върне баща ни ?“ (имаме дъщричка на 5 г. И син на 7г. Не знаех какво да им отговоря, как да им обясня, че баща им живее в друг дом, с друга жена. Обадих се на Вили – тя не скри от мен, че магиите с които другата жена влияе на мъжа ми са много тежки, но може да ми помогне, да си го върна отново при мен и нашите деца. И да, не само каза, но и наистина успя със своите ритуали. Ние отново сме заедно. Да, все още малко ме боли от изневярата му, но съм му простила , защото зная, че тази изневяра не е била по негова воля, а в резултат на направени върху него магии. Благодаря ти Вили, че върна бащата на децата ми в дома ни, и за това, че до мен отново е любимият ми съпруг.

Прегръдки от мен, Камелия

Росица.  Две години бях в депресия – затворена и без желание за живот. Нямах причина да съм в това състояние – имах прекрасен, любящ съпруг,  свекърва ми ме бе приела като своя дъщеря и много ме обичаше. Точно тя се свърза с Маг Вили, за да попита какво точно се случва с мен. Оказа се, че майката на бивш мой приятел, завистлива жена е правила магии срещу мен, за да не мога да се радвам на нищо в живота. Вили изчисти магиите и дори направи защита на мен и цялото ми семейство. Благодаря най-напред на свекърва ми, за това, че потърси начин да ми помогне. Благодаря и на Вили,че вече мога отново да се смея и да правим планове за бъдещето със съпруга ми.

 

Ивалина Павлова:
Здравейте, искам да благодаря на маг Вили за помощта, която оказа на дъщеря ми Милена. Дъщеря ми имаше връзка със семеен мъж, когото страшно много обичаше,но по една или друга причина се върна обратно при съпругата си. Това нарани дъщеря ми и тя изпадна в дълбока депресия – не искаше да контактува с никого и се беше затворила в себе си. След ритуалите, които направи маг Вили, дъщеря ми е отново усмихната и с желание за живот и нова връзка.
Благодарности Вили, че те има!
Благодаря на Вили за помощта, която тя оказа на моето дете на 4 години. Дъщеричката ми не можеше да говори. Като причина за това бяха магии направени върху мен и  съпруга ми, които оказваха влияние на дъщеря ми. Маг Вили помогна с ритуалите си и постепенно дъщеричката ми започна да казва отделни думи и вече отлично контактува с другарчетата си.
Прегръдки от нас! Мария и малката Деси.
Mарияна Иванова:
В резултат на магиите направени от моята зълва, синът ми Пламен създаваше връзки, които винаги се разпадаха и не можешеда създаде дом и деца. Маг Вили беше тази, която изчисти магиите от синът ми, отключи късметът му и той срещна подходящото момиче с което живеят заедно и ще ме направят баба.
Благодарности!
Здравейте, аз съм Илияна. Благодаря на маг Вили, че върна отново при мен мъжът, с който живях повече от 15 години на семейни начела, но любовница се беше намесила в нашия живот. Вили беше човекът, който ми помогна да върна любимия си мъж при себе си и да продължим съвместния си живот.
Благодаря ти, маг Вили!
-Здравейте и от нас сем. Петрови от Русе. Искаме да споделим с вас нашата радост – след 6 годишен семеен живот най-накрая домът ни се огласи от детски плач. Щастливи сме, че благодарение на маг Вили вече се радваме на нашата малка дъщеричка Веселинка. От самото начало на нашият брак искахме да имаме деца, но все не успявахме. Лекарите казваха, че няма причини да нямаме рожба, но 5 години чакахме и накрая решихме да потърсим някоя ясновидка, да чуем какво пък тя ще ни каже. В интернет има страшно много обяви на ясновидки, но сякаш сърцата ни избраха рекламата на маг Вили. Обадихме и се и това, което тя направи за нас ни дари с огромна радост. Вече си имаме така дълго очакваната рожба. Благодарим ти, мила Вили. Помагай на всички хора така както само ти го правиш, с много внимание и обич!
– Здравейте! Пиша от далечна Испания – там работя! Искам да благодаря на маг Вили, че благодарение а нея срещнах в тази чужда за мен страна своята половинка. След дълги години нещастен брак в България се разведох и заминах на работа в Испания. Изобщо не вярвах, че тук ще срещна своята сродна душа, още повече че съм жена макар и хубава, но на 49 г. Когато се обадих на маг Вили и и споделих проблемите си, тя ми каза, че за всяка болка си има и лекарство, и че е помогнала на много хора в подобно на моето положение. Доверих и се и съм много доволна от ритуалите, които тя направи за мен. Сега имам до себе си много мил и грижовен съпруг, започнах и по-добре платена работа. Прегръщам те с много обич маг Вили, аз вече не плачещата, а с широка усмивка на лицето Христина.

ЗДРАВЕЙТЕ! АЗ СЪМ КАТЯ И СЪМ ОТ ГРШУМЕН. ИСКАМ САМО ДА БЛАГОДАРЯ НА МАГ ВИЛИ И ДА СПОДЕЛЯ СВАС, МЛАДИ МАЙКИ, ЧЕ АКО ВАШИТЕ ДЕЦА ИМАТ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ БЕЗ КОЛЕБАНИЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ С МАГВИЛИ. АЗ ЛИЧНО СЕ УБЕДИХ В ТОВА, ЧЕ ТЯ НАИСТИНА ПОМАГА. ДЪЩЕРИЧКАТА МИ НЕЛИ БЕ НА 5Г., А НЕМОЖЕШЕ ДА ГОВОРИ ОТ ЛЕКАРИ, ЛОГОПЕДИ, ПЕДАГОЗИ ТЪРСИХМЕ ПОМОЩ, НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ. ОТ МНОГОТООБЯВИ ЗА ЯСНОВИДСТВО СЯКАШ САМАТА СЪДБА МЕ НАСОЧИ КЪМ МАГ ВИЛИ. ТЯ РАБОТИ С МНОГО СИЛНИИКОНИ ЗА ВСЯКАКВИ СЛУЧАИ. НАПРАВИ НЕОБХОДИМИТЕ РИТУАЛИ, ИЗПРАТИ НИ ИКОНАТА, ОБРАБОТЕНА ЗАНЕЛИ И МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ВЕЧЕ СЕ РАДВАМЕ НА МНОГО ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ. СЕГА НЕ СЕ СТРАХУВАМ КАКДЕТЕТО МИ ЩЕ ПОЧНЕ ДА УЧИ В ПЪРВИ КЛАС.

БЛАГОДАРЯ ТИ, МИЛА ВИЛИ!

– Здравейте! Казвам се Марияна Кирилова Стефанова на 34 год. от гр.Варна. Искам да изкажа своята благодарност на маг Вили за това, че благодарение на нейната помощ, аз успях да намеря своята половинка и създадохме прекрасно семейство. Преди да се свържа с нея създавах някакви връзки, които все свършваха с раздяла. Не вярвах, че ще мога да имам свое семейство, любящ съпруг. Ритуалите, които направи маг Вили за мен ми помогнаха да срещна моят Венцислав с когото създадохме едно прекрасно семейство. Доверете и се – тя ще помогне и на вас!

 

– Много често чета в различни форуми, че няма истински ясновидки, и че всички лъжат. Не съм съгласен – важното е да попаднете на точният човек, на когото да се доверите! Аз се казвам Димитър Цветанов Илиев от гр. Пловдив и съм на 48 год. Проблемите в моето семейство бяха многобройни, в нищо не ни вървеше. Жена ми работеше, аз имах свой бизнес, но в резултат на магии от мои недоброжелатели започнахме да се караме със съпругата ми, без да има някаква основателна причина. Бяхме стигнали почти до развод. Злобата от това, че имам добри доходи и успешен бизнес, бе насочена към това, моето семейство да бъде разделено. Хора, на които имах доверие бяха направили магии за разпадането на моето прекрасно семейство. Случайно открих номера на маг Вили – обадих и се и благодарение на нея щастието се върна в домът ни. Ритуалите, които тя направи за мен изчистиха магиите и паралелно с това тя ми направи и енергийна защита. Домът ни отново има мир и любов. Така че, има и истински ясновидки, които помагат. Аз ви препоръчвам маг Вили, тъй като сам съм се убедил в нейните сили и възможности.

– Скъпи читатели на тези редове пиша това за Вас, тъй като зная че не малко хора в България решават да започнат собствен бизнес. Преди да започнете каквото и да е обадете се на маг Вили. Тя ще ви каже дали вашето решение да започнете бизнес е правилно и кой е подходящият период за това. Вслушайте се в нейните съвети, нека тя ви направи, ако има нужда ритуалите, които прави на мен за успешен бизнес и несъмнено ще останете доволни. Накрая искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ, маг Вили! Бъди винаги сред хората и им помагай!!!

 

-След три годишна връзка, приятелката на сина ми го изостави, заради мъж с по-големи финансови възможности. Синът ми се затвори в себе си и в продължение на 4 години странеше от всякакви момичета и сериозни обвързвания. Живееше с мисълта, че отново ще бъде изоставен и наранен.

Позвънях на Маг Вили. Имах нужда от нейния съвет и помощ. Тя започна ритуали за сина ми и още в същата година той срещна добро и скромно момиче. За сега все още не живеят заедно, но се виждат почти всеки ден. Кроят планове за бъдещето.
Виждам,че сърдечните рани на сина ми заздравяват. Сигурна съм,че скоро ще ми доведе снаха в дома.

Благодаря за помощта Вили,
Павлина

-Благодаря ти Маг Вили,Че изпълни живота ми със смисъл, обич и топлина. Бях се отчаяла, че съм обречена на вечна самота. На 37 години, без любим човек и с много рани от връзки – започнали и разпаднали се , докато не се свързах с теб, мила Вили.

Ритуалите,които ти направи специално за мен преобразиха изцяло живота ми.
Благодарение на теб срещнах моята половинка, с когото създадохме истинско семейство.Вече зная, че смисълът и щастието в живота са любовта и разбирателството между двама партньори.

Ваня Христова,
Пазарджик

 

-Здравейте,

Аз съм Първолета и пиша това за вас – хилядите хора с проблеми.
Ако има някой, който няма да ви даде лъжливи прогнози и красиви обещания – това е Маг Вили. Казвам го, защото съм търсила помощ от много други ясновидци, ходжи и екстрасенси, но само тя наистина ми помогна.

В семейството ми имаше много скандали. Съпругът ми дори няколко пъти бе ни нанасял побой, но Маг Вили с нейните ритуали върна спокойствието и разбирателството в дома ни.

Аз й се доверих, доверете й се и вие!

 

-Здравейте!

Аз съм жена на средна възраст, преподавател в университет.
Съпругът ми е професор в същия университет. Не посочвам имената ни, тъй като страшно много хора ни познават (колеги и студенти).

Искам само да благодаря на Маг Вили,
че запази семейството ни и спаси съпруга ми от магията, направена от студентка върху него за любов. Тази магия така го бе замаяла, че той бе готов да напусне семейството ни, за да бъде с младата студентка. Добре, че навреме се обадих на Маг Вили и тя откри магията упражнена върху нашето семейство. Изчисти я, съпругът ми се осъзна и сега заедно продължаваме живота ни.

Благодаря ти Вили!

 

– Здравейте!

Казвам се Даниела и съм на 34г.. Пиша и дано това го прочетат всички онези, които са самотни и  не успяват да създадат семейство. И аз бях сама ( създавах връзки, но те все се разпадаха, като за това се оказа виновна моята стринка и правените от нея магии върху мен и семейството ми). Маг Вили с нейните ритуали изчисти магиите от мен и ми отключи късмет за венчило. Срещнах човека, с когото създадохме истинско семейство.Вече 6 г. Сме заедно и се радваме на нашия син Борислав.

Обичам те Вили!

 

 

Пише Ви една шастлива баба. Имам само един син Николай, който бе женен 5 години със снаха ми Малина, но си нямаха дете. Обадих се на маг Вили и разбрах от къде идва проблема. Бащата на сина ми почина и ме остави млада вдовица – бях на 28г. , а синът ми на 3г. След като синът ми поотрасна (когато беше на 12г.) реших да си потърся другар в живота. Омъжих се за добър човек, който също имаше син с 2 години по – голям от моя. Двамата с втория ми съпруг се разбирахме много добре, но майка му така и не ме прие. Беше направила магия върху сина ми да си няма рожба. Маг Вили обаче успя с ритуалите си да изчисти тези магии и сега се радвам на едно прекрасно слънчице – внучката ми Илона.

Прегръдки от мен, Иванка – за теб Вили!

 

 

Благодаря ти Вили, че спаси брака ми! Съпругът ми отново е при мен и нашите 2 деца. Ти с твоите ритуали, изчисти магиите върху него правени от любовницата ,му и  той осъзна , че е бил само използван , а не обичан от онази млада студентка. Сега е при нас –  тези, които наистина го обичаме.

Прегръдки за теб Вили, от мен Камелия!

 

 

 

Здравей мила Вили,

Поднасям искрените си благодарности към теб за помощта, която ми оказа в най-трудния етап от живота ми!

В един ден, докато бях на работа се случи нещо страшно и неразпознаваемо до този момент с мен. Докато говорех с колежката си изведнъж сърцето ми започна да бие изключително бързо, започнаха да ме обливат топли и студени вълни, цялото ми тяло се разтрепери. Имах чувството, че ще припадна. Уплаших се, помислих, че умирам.

Тези симптоми започнаха да се повтарят всеки ден по няколко пъти. Мислех си , че полудявам.
Затворих се вкъщи, не исках да се срещам с приятели и познати, обърнах гръб и на семейството си. Единственото, което исках беше да остана сама.
Обикалях по всякакви лекари, никой не можеше да разбере какво се случва с мен. Изпаднах в дълбока депресия. Не се хранех, не можех да спя, посочените по-горе симптоми станаха най – добрите ми приятели..

Бях толкова отчаяна, докато не разбрах за маг Вили.
Свързах се с нея, помолих я за помощта си. Тя ми каза, че няма нищо страшно и това, което се случва с мен са обикновени панически атаки, породени от постоянната тревожност и напрежение.

Благодарение на насоките, които ми даде и ритуалите, които направи аз отново се изправих на крака!

Благодаря ти Вили, ти ме върна към живота отново!

Здравей Вили!

Бях изключително самотна, нещастна и разбита. Животът ми отне всичко, което имах – останах без работа. Загубих най- голямата си любов. Баба ми, с която бяхме изключително близки почина. Изведнъж усетих как целият ми свят се срина. Пропих се.

Имах нужда от подкрепа, но нямаше кой да ми я даде.
Докато един ден не реших, че трябва да взема живота си в ръце. Потърсих помощ от маг Вили, тъй като бях изчела доста позитивни отзиви за нея.

Оказа се,че всички тези неща, които ми се случиха са били с причина. Бяха ми направили магия.

Вили направи няколко ритуала. Отключи късмета ми. Направи ми талисман за любов.
И всичко се промени.
Влюбих се отново, намерих си работа и сега съм по-щастлива от всякога.

Благодаря ти Вили!
Стилияна Иванова

Адрес:

Our Address:

Ясновидство по телефон