Транс Лоджик Груп ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана, една от водещите фирми специализирана в областта на транспорта.

Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.

Стабилно стъпила на българския пазар, Транс Лоджик Груп се стреми да предлага транспортни услуги, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.

Транспортната компания се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

Транс Лоджик Груп се стреми да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение. Печелейки доверие, фирмата гарантира качество и надеждност на предлаганите транспортни услуги.

Компанията се представлява от г-н Апостол Стоименов в качеството на Управител.

Адрес:

Our Address:

Ново делчево, Ул. Ален Мак 2

Web:

-