Фирма Тотал Агро 88 град Банско се занимава с производство на картофи за семе и за консумация, отглеждане на зърнени култури и с търговия на препарати за растителна защита.
Производство на картофи за семе и консумация в Банско

Тотал Агро 88 в град Банско е фирма, която се занимава с отглеждане и производство на картофи за семе и консумация с отлични вкусови качества.

От 2012г. ТОТАЛ АГРО 88 залага основно на немски сортове картофи, които са много адаптивни към условията в България, а освен това имат и отлични вкусови качества. Фирмата е изключителен представител на немската компания НОРИКА НОРЕКС, която е втора по производство в бранша в Германия. От 2013г, освен на вътрешния пазар, фирмата започва да оперира и на гръцкия.

Безупречното качество е едно от основните неща, на които се залага. Това обуславя и факта, че два пъти годишно фирмата е посещавана от главните мениджъри за Източна Европа и агрономи, представители на немски компании.

Управителят на фирмата е доказано име сред картофопризводителите в България, като то 2011г. е председател на контролния съвет на Националната асоциация на картофопрозиводителите в България.

Фирма Тотал Агро 88 се занимава и със зърнопроизводство. В отглеждането на зърнените култури, ние използваме качествени торове и препарати, за да достигнем максимално високи резултати в зърнопроизводството.

В областта на зърнопроизводството произвеждаме и търгуваме с зърнени култури, притежаващи изключително високи качество. За извършването на дейността, разполагаме с голям екип служители, както и модерна селскостопанска техника.

Ежегодно екипът служители в компанията, извършват селекция на семената, като се съобразяват с почвените и климатичните особености за района.

Адрес:

Our Address:

Банско, ул. Братя Велеганови 13

Telephone:
Web:

-