Борба с вредители в Пловдив от Тони ДДД

Тони ДДД е фирма одобрена от МЗ и контролизара от РЗИ за дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Извършваме еднократни обработки по домове, а също така обработваме и корпоративни клиенти на база Договор за ДДД.

Пръскане срещу вредители – Пловдив, Пазарджик и региона.

Ако желаете да поръчате унищожаване на хлебарки може да го направите на посочения телефон 0879403013 и ние ще реагираме възможно най-бързо. Нашата практика показва, че при хлебарките ЕДНА обработка е напълно достатъчна и не се налага повторно пръскане. Работим с висококачествени препарати, които не оставят миризма или следи, а също така не са вредни за човека.

Обработваме и срещу други вредители като кърлежи, мухи, бълхи, гризачи, мравки, змии и къртици. Ако вредителят, който имате не е посочен тук може да ни се обадите за БЕЗПЛАТНА консултация, а ние ще помислим как можем да Ви бъдем полезни.

ДДД услуги за хранителния бизнес

Ако имате хранителен бизнес като например ресторант, хотел, магазин, павилион, хранително производство, склад или друг тип такъв бизнес, то РЗИ и БАБХ изискват от Вас да имате Договор за ДДД с фирма. Ние предлагаме тази услуга и дори имаме много богат опит в обслужването на фирми. Извършваме обработките дискретно, в удобно работно време и без да пречим на работния процес. Не се колебайте да ни се обадите ако Вашият обект е в някое от следните населени места или около тях: Пловдив, Стамболийски, Пазарджик, Асеновград, Пещера, Панагюрище, Съединение, Чирпан, Хисаря, Септември, Батак, Брацигово, Ветрен, Белово, Бачково, Калояново, Лесичово, Велинград, Раковски, Баня, Брезово, Първомай, Поповица, Садово, Перущица и Кричим.

Адрес:

Our Address:

-

Telephone:
Web:

-