РКС-БГ е специализирана в инвестирането и строителството на жилищни, обществено-административни и търговски обекти. Основните дейности са свързани с проучване и консултации, строителен мениджмънт и комплексно изпълнение на строителството на възложените проекти. Ние вярваме, че добрите резултати се постигат благодарение на синхрона между инвеститори, проектанти и изпълнители. Високата репутация на компанията се гради на отговорността и професионализма при изпълнение на поетите ангажименти, лоялността и коректността към всички клиенти и партньори.

Изкопни дейности

Извършваме всякакъв вид земно изкопни услуги за строителни обекти. Разполагаме с необходимата за това техника – верижни багери, комбинирани багери, самосвали с помощта на които можем да извършим изкопните дейности максимално ефективно.

 width=

 

Транспорт на материали

Преглагаме съдействие на клиентите си при нужда от транспорт. Осигуряваме товарене, транспортиране и разтоварване на нужните строителни материали от и до обектите на клинета. Разполагаме с богата гама от – лекотоварни и тежкотоварни камиони, бусове, ремаркета и полуремаркета, бетоновоз и др.

services-tabs-139154408

 

Съдействие в проектирането

На разположение на клиентите на РКС-БГ са екип от експерти в проектирането. Нашите специалисти са готови да помогнат, всеки ваш проект да стане реалност. Работата с проектантите ни ще доведе до минимализиране на последващи разходи за енергийна обезпеченост на сградата.

services-tabs-139154408

 

Съдействие при доументацията до разрешително за строеж

Не е нужно да сте запознати с цялостната процедура и документооборот нужни за започване на строителство. Доверете се на нас и на нашите специалисти! Ние ще се заемем със задачата по изкарването на разрешително за вашия строеж.

services-tabs-139154408

 

 

Всички документи и протоколи до АКТ 16

Разрешителното за започнване на строеж е само началото от дългият процес при строителство. Благодарения на дългогодишният опит, ние можем да прокараме вашият проект до финалният АКТ 16. Нужно е единствено да ни поверите тази задача!

services-tabs-139154408

 

Комплексно строителство от дупка до ключ

От вас се иска единствено да ни възложите обект. Ние ще извършим всичко нужно от изкопни дейности, до довършителни дейности и детайли. В резултат вие получавате от нас качество и ключ към вашият завършен проект!

services-tabs-139154408

 

 

Ремонт на покриви

Годините опит и използването на иновативни материали и техники ни прави идеалният избор при изграждането на покриви. Независимо дали става дума за нов покрив или ремонт на стар такъв ние гарантираме за бързото и качествено изпълнение на възложената задача.

services-tabs-139154408

 

 

Партньори

Работим с материали на доказани с времето партньори, за да успеем да доставим на нашите клиенти качеството което заслужават!

Адрес:

Our Address:

Поморие, д-р Петър Берон № 8

Telephone:
Email: