Мико 07 ООД е семейна фирма, основана през 2007 година. През годините фирмата е натрупала богат опит и традиции в сферата си на дейност, а именно – внос и търговия с резервни части, строителни машини и тежка механизация (багери, булдозери), ремонтни услуги, продажба на индустриални гуми и консултантска дейност. Наш главен доставчик е ЧТЗ- Русия; ESTI – Италия; GB Group – Италия; Kraemer – Германия; SEWRIS KOP – Полша и много други.

Основните ни клиенти са пътно-строителни предприятия, дърводобивни компании, смето-събиращи фирми и др., експлоатиращи главно верижна тежка механизация за целите на дейностите, които извършват.

Основната дейност на фирмата е внос и търговия с резервни части, строителни машини и тежка механизация (багери, булдозери), продажба на индустриални гуми. Ние сме един от главните вносители на резервни части за руска техника за страната.  Допълнителни дейности, които предприятието извършва са ремонтни услуги, консултантска дейност и други. Фирмата присъства и оперира успешно на българския пазар от  години.

Основното ни предимство пред конкурентите  в бранша е дългия и не лек път на квалифициране, развитие и натрупване на опит в сферата на техническото познание, касаещо устройството и детайлите на  верижна техника.

Нашата мисия е  непрекъснато да се стремим да се развиваме и гъвкаво и адекватно да откликваме на нуждите на нашите клиенти.

Към настоящия момент „МИКО 07“ ООД  разширява дейността си, като се ориентира към внос от Западно-европейския пазар  и  инвестира в закупуването на резервни части за навлязлата в последните години по-модернизирана строителна  техника: CATERPILLAR, JCB HIDROMEK, MST, MANITOU, VOLVO,  KOMATSU, LIEBHERR, HITACHI, O&K, и др.

Резервни части за руски трактори и булдозери

 

 

 

 

Резервни части и консумативи на склад за ЧТЗ.

Предлагаме голямо разнообразие на части на склад, ходова система, филтри за руски трактори и булдозери!

ОЩЕ…

Вериги и резервни части за ходови системи

 

 

 

 

Метални и гумени вериги. Части за ходова система.

ОЩЕ…

Зъбни системи, ножове за гребла и стоманени профили

Голямо разнообразие от метални зъби и ножове за гребла.

ОЩЕ…

Резервни части

Резервни части и консумативи за минно-кариерни машини съоръжения и оборудване!
Предлагаме пълната гама продукти за Вашите строителни, пътно- строителни машини и
оборудване.

ОЩЕ…

Филтри

✓Горивни ✓Маслени ✓Въздушни ✓Филтри

ОЩЕ…

Индустриални гуми

Гуми за лекотоварни и товарни автомобили на изгодни цени. Бърза доставка! Гуми за камиони и тежкотоварна техника

ОЩЕ…

Адрес:

Our Address:

Стара Загора; Стоково тържище Енигма (до офис Еконт – Мартинели)

Telephone: