Пет и Хрис е Пътна помощ на територията на град Карнобат.

Някои обстоятелства по време на пътуването са непредвидими. За да не Ви изненада неприятно някоя внезапна ситуация, винаги дръжте координатите ни подръка. Ние ще Ви подсигурим своевременна

Ще откликнем на Вашето позвъняване по всяко време на денонощието. Разполагаме с необходимото специализирано оборудване да репатрираме успешно автомобили, селскостопанска и строителна техника до 6 т. Нашите репатраци са забележително мощни и изключително надеждни.

Когато става дума за тежки произшествия, клиентите, които се обръщат към нас за помощ, са объркани и разтревожени. Ето защо бързата и адекватна реакция от наша страна е много важна. Ние предоставяме незабавни и качествени услуги, съобразени с Вас. Това е и главната причина да бъдем предпочитан партньор в справянето с неочаквани ситуации.

Екипът ни е подготвен да посрещне светкавично и с истински професионализъм всякакви непредвидими обстоятелства – от леки аварии до тежки инциденти. Предлагаме Ви конкурентни услуги с конкурентно качество. Ние ще бъдем винаги до Вас, когато се нуждаете от нашата техническа подкрепа.

ПЪТНА ПОМОЩ ЗА АВТОМОБИЛИ 1

ПЪТНА ПОМОЩ АВТОМОБИЛИ

Нуждаете се от пътна помощ за аварирал автомобил, повреден микробус или трудноподвижна техника? Ние ще Ви окажем незабавно професионално съдействие.

 

РЕПАТРИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ 1

РЕПАТРИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ

Извършваме репатриране на тежко катастрофирали автомобили и микробуси, претърпели пътно произшествие. Разчитайте на нашата своевременна намеса.

 

РЕПАТРИРАНЕ НА ТЕХНИКА 1

РЕПАТРИРАНЕ НА ТЕХНИКА

Освен автомобили, репатрираме мотокари, строителна и селскостопанска техника. Единственото условие е теглото на машините да не надвишава 6 т.

 

Камиона е с възможност да натовари 2 трактора с тонаж 7.5 тона , много е нисък и товари без рампи.

БЕЗПЛАТНА ПЪТНА ПОМОЩ

при ПТП на автомобили, застраховани с автокаско към:

 

Armeec

 

bul

 

булстрад

 

Алианц

 

ДЗИ

 

Евроинс

 

Български имоти

 

Уника

 

ОЗК

 

Generali

 

Inter

 

Victoria

Адрес:

Our Address:

Сливен 8800, ул. Лев Толстой 17

Telephone: