Фирма „Профекс – ММ“ ООД е основана през 2005 година. Основен предмет на дейност и специлизация на фирмата са изработка и монтаж на американски безшевни улуци и водосточни системи, както ремонт и изграждане на покриви, покривни конструкции, и хидроизолации.

Ние имаме дългогодишен опит в тази област, високо оценен от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани спецалисти, което гарантира качеството на извършената услуга.

Основни насоки: проектиране и изпълнение на система покривни и хидроизолационни работи, американски безшевни улуци с неограничена дължина, индивидуални решения за всеки клиент, съобразно конкретните му нужди и проблеми свързани с покрива.

Фирма „Профекс – ММ“ има удоволствието да предложи на българския пазар нова система американски безшевни улуци с неограничена дължина.

Улуците се произвеждат по американски лиценз, с американска техника и уникална техника за окачване. Това са улуци, които се произвеждат на самия обект от рулонна ламарина със специално калибрована машина. Дължината на отделните секции е равна на дължината на стрeхата. Единствените фактори, ограничаващи дължината са затруднения достъп и наличието на ъгли.

УСЛУГИ:

  • изработка на всякакви видове тенекеджийски работи – нестандартни профили, улами, обшивки, страници, бордове, калкани, шапки за комини. Изработват се от поцинкована ламарина, ламарина с полиестерно покритие с богата цветова гама, както и от алуминиева и медна ламарина. Тенекеджийските работи се извършват от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит.
  • битумна рулонна хидроизолация – хидроизолацията се лепи газопламъчно на гладки покриви, фундаментни плочи, основи на сгради. Лепенето на хидроизолацията се извършва от висококвалифицирани специалисти.
  • доставка и монтаж на покривни прозорци Velux – комплексни решения за уюта във вашия дом, с добър баланс между цена и качество .
  • ремонт и изграждане на покривни конструкции, барбекюта и навеси – монтаж на битумни, циментови или керамични керемиди. Изграждането и ремонта на покривни конструкции се извършва от висококвалифицирани специалисти.
  • доставка  на дървен материал – греди, ламперия, дъски, сачак, както и напластен материал.

ПРОДУКТИ

Адрес:

Our Address:

Перник, ул. Владайско въстание 1