Печатница, книговезница и издателство РИТТ

В резултат на нашата постоянна изследователска дейност, както и на стремежа ни да бъдем винаги в близост до практиката, печатница РИТТ предлага на пазара високо качествена продукция и услуги, произвеждана от квалифициран и опитен екип.

Като се съобразяваме с Вашето производство, ние Ви предлагаме термо етикети на ролка, всички видове ролни продукти, етикети, опаковки или просто рекламни брошури за представяне на дейността Ви, както и всички видове книговез и щанциране. При нас ще намерите и счетоводни и складови формуляри или дори само данъчни фактури.

Ние, от екипа на Р ПЕЧАТНИЦА КНИГОВЕЗНИЦА И ИЗДАТЕЛСТВО РИТТ ИТТ, бихме искали като Ваши способни и компетентни бизнеспартньори да Ви помогнем да работите по-спокойно и по-сигурно за Вашите клиенти, като постигате при това най-високо качествено ниво.

Разбира се, в нашия асортимент са включени и полиграфически продукти със специално предназначение: визитки, плакати, компютърни услуги, акциденция, неролни етикети, купони, преводи, рекламни дипляни, книги, списания, каталози, календар-бележници, календари, бланки и други. За да отговорим на Вашите индивидуални и конкретни изисквания, заповядайте в офиса ни или просто ни се обадете по телефона.

Ще Ви консултираме с удоволствие.

Адрес:

Our Address:

Силистра, ул. Х. Димитър 20

Email: