ОУ СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ – С. Малорад предлага обучение на деца от първи до осми клас. Основното училище разполага с дългогодишни традиции и богата история. Училището приема за обучение и възпитание ученици по общообразователните предмети: История, География, Математика, Биология, Български език и литература. Основното училище разполага със специалисти преподаватели и педагози.

Броят на учениците, които се обучават в учебното заведение е сто петдесет и осем деца, разпределени в осем паралелки. Училището разполага с утвърден учителски колектив. Обучението на ученици се осъществява в една смяна – сутрин.

След завършване на обучителният процес, учениците ще разполагат със стабилни познания по общообразователни предмети.

Голяма част от възпитаниците на основното училище, след завършване на осми клас продължават своето обучение в елитни училища и гимназии в страната.

Наше училище дава една отлична и стабилна база от знания на възпитаниците си. Развива интереса на учениците към изучаването на нови неща и подтиква децата към усъвършенстване и саморазвитие, както и изгражда основите на техните познания.

Прием

ОУ Св Св Кирил и Методий Малорад извършва прием на ученици от първи до осми клас за обучение в непрофилирани паралелки. В основното училище се приемат деца от село Малорад и населените села в региона, за обучение по общообразователните предмети.

ОУ Св Св Кирил и Методий Малорад разполага с просторни, светли и поддържани класни стаи, спортна площадка за часовете по физическо възпитание.

Адрес:

Our Address:

с.Малорад, ул. Петър Къчев 8

Web:

-