ИСТИНСКИТЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ АДИС ЕООД е българско дружество за недвижими имоти с дългогодишен опит в сферата на предлагането и управлението на недвижима собственост.Неин принципал е Министерството на външните работи (МВнР) на Република България и правата на държавата се упражняват от министъра на външните работи.Вече повече от 19 години Агенция дипломатически имоти в страната ЕООД гради своята отлична репутация, която се дължи на качеството на предлаганите услуги, коректността към клиентите и професионализма на нейния екип.

АДИС ЕООД осъществява следните дейности:

Отдаване под наем на имоти, собственост на Дружеството, за жилищни, търговски и административни нужди;

Управление и поддръжка на имоти, собственост на Дружеството.

 

В грижите за нашите наематели ние – екипът на АДИС, залагаме на три думи:

УДОБСТВО-КОМФОРТ-СИГУРНОСТ.Имотите, отдавани под наем от АДИС ЕООД се намират в реномирани жилищни райони на град София – кв. Изток, център, кв. Лозенец, кв. Гео Милев, кв. Яворов, бул. Симеоновско шосе и др.В спектъра на услугите на Агенция дипломатически имоти в страната ЕООД влиза опция за пълно обзавеждане на предлаганите под наем необзаведени апартаменти и апартаментите с оборудвани кухни, изцяло съобразени с желанието и изискванията на клиента.

Дружеството стопанисва подземни закрити гаражи и охраняеми паркинги.Компанията е одитирана и регистрирана от Intertek за съответствие с изискванията на системата за управление на качеството ISO 9001:2015, доказателство за качеството на предлаганите от Дружеството услуги, свързани с управление на имоти.


Защо да наемете имот от АДИС ЕООД? Ето и нашите отговори:

• разнообразие от предлагани видове имоти;

• професионална поддръжка на наетия от Вас имот;

• представителни жилищно-офисни райони в столицата с отлични комуникации.

Седалище и адрес на управление:София 1504, България
ул. Велико Търново №27
тел.: (+359 2) 943 44 81
факс: (+359 2) 943 44 27
e-mail: adis@adis.bg
Идент.номер: 130697848
ИД по ДДС: BG130697848
Отдел Управление на имоти
инж. Елка Панкова, Началник отдел
тел.: (+359 2) 948 75 60
мобилен: (+359) 882177780
e-mail: pankova@adis.bg
секретар, тел.: (+359 2) 948 75 07

 

АДИС ЕООД е с дългогодишен опит в сферата на управление на недвижимата собственост, с богати традиции и доказано качество на предлаганите услуги.

Клиенти на дружеството са членовете на дипломатически, търговски и културни представителства, притежаващи съответния статут според Виенската конвенция за дипломатическите отношения, международни компании и техните представителства в България; едни от най-авторитетните български и чуждестранни фирми; културни институции.

Голяма част от чуждите дипломатически мисии в Република България се доверяват на нейните услуги. Някои от тях са:

 

Адрес:

Our Address:

София 1504, Република България ул. Велико Търново №27

Telephone:
Email: