Регистриране на ЕТ „Траян Новоселец“ с предмет на дейност „Инженерингова дейност в областта на мебелната промишленост“. Фирмата започва дейност като износител на огънато слепени детайли и развиван фурнир.

1998

Доставка на първи машини за мебелната промишленост. Начало на сътрудничеството с фирма CASELLI по доставка на нови и използвани машини.

2001

Начало на сътрудничество с фирма SECAL и доставка на сушилни за дървесина. Инсталирани 25 сушилни в България.

2002

Инсталиране на първия за България антропоморфен робот CMA Robotics за шприцване на столове. Инсталирани 16 робота в България и 2 в Македония.

2003

Инсталиране на първия за България Обработващ център със 6 степени на свобода P.BACCI за обработка на обемни и сложни детайли за столове. Инсталирани 23 обработващи центри в България.

2005

Инсталиране на първата за България Автоматична линия за шприцване на детайли за столове с водни лакове. За първи път се инсталират осилиращи роботи, студени стени за рекуперация на лак и пистолети с ротационна чашка за нанасяне.

2007

Начало на сътрудничество с фирма CEFLA Finishing Group за машини и линии за повърхностна обработка. Инсталирани 5 автоматични линии за лакиране и сушене и 4 автоматични шприцмашини.

2008

Начало на сътрудничество с фирма COSTA Levigatrici за широколентови шлайфмашини.

2009

Регистриране на фирма „ТН машини“ ООД с включване като съдружници на инж. Ясен Янков и инж. Георги Биолчев.

2011

Сертифициране по ISO 9001.

2009/2017

Активно сътрудничество с фирмите Metal World, Costruzioni Nazzareno, OSAMA Technologies, Fisher – Ruckle, RS Wood, Italpresse, COMEC, Volpato, CMA Robotics, Viscat Fulgor, Columbus, Omga Tech, Centauro и др.

ПРОДУКТИ

УСЛУГИ /

ТН Машини развива инженерингова дейност в областта на мебелната и дървообработваща промишленост. Ние предлагаме пълен набор от услуги и продукти за индустрията и можем да бъдем надежден партньор за развитие на Вашия бизнес.

При нас можете да се консулирате с водещи специалисти в бранша и да получите отговор по отношение на проектиране и цялостно оборудване на Вашето предприятие. Можем да доставим както използвани, така и нови най-съвременни машини, да осигурим качествен монтаж, обучение и сервиз.

ПРОЕКТИРАНЕ /

ДОСТАВКА НА НОВИ И ИЗПОЛЗВАНИ МАШИНИ И ОБОРУДВАНЕ

МОНТАЖ /

СЕРВИЗ

ОБУЧEНИЕ /

КОНСУЛТАНТСКА ПОМОЩ

Адрес:

Our Address:

София, Младост 1А, бл.551, офис 3