Кониел ООД е строителна фирма от Пловдив. Фирмата е създадена през 1996 година, а до момента успешно е реализирала редица проекти.

Основната дейност на КОНИЕЛ ООД е в областта на:

-Жилищно строителство

-Обществено строителство
-Промишлено строителство
-Ремонт на сгради
-Реконструкция на сгради

Фирмата разполага с квалифициран екип, който извършва всички строителни дейности с необходимото качество. Екипът на фирмата включва високо квалифицирани специалисти – строителни инженери и технически персонал.

Фирмата притежава също така и нужната материално-техническа база, за да може да извършва предлаганите от нея услуги в максимално кратък срок. Разполага с разнообразен инвентар в т.ч. кулокранове, лека и тежка механизация, хоризонтални и вертикални кофражи на немската фирма “Пери”.

Кониел ООД предлага на клиентите си продажба на недвижими имоти от собствени инвестиционни проекти и строителство срещу обезщетение.

Приоритет за компанията е коректността във взаимоотношенията с клиентите, ето защо тя осигурява не само строителни услуги с отлично качество, но и се стреми да завършва всички проекти в уговорения срок.

През над 20 годишната си история фирмата е изпълнила множество обекти с различно предназначение в страната и чужбина. За нашите партньори името “КОНИЕЛ” е символ на качество в съвременното строителство.

Адрес:

Our Address:

гр. Пловдив, ул. Богомил 78, ет. 6