Фирма “ЗЕФИР” ЕООД проектира и изгражда самостоятелно аспирационно-обезпрашителни и вентилационни инсталации за пречистване на промишлени газове и праховъздушни смеси във всички отрасли на промишлеността.

Фирмата изработва стандартни и нестандартни въздуховоди и елементи от черна, поцинкована и неръждаема стомана.

Предлага също на своите клиенти изработване на метални конструкции и нестандартни машини.

През изминалите години фирма “ЗЕФИР” ЕООД се стреми към повишаване на качеството на своите продукти и услуги, с цел удовлетворяване на съвременните изисквания в областта на прахоулавянето.

Положителните отзиви за предлаганите от нас аспирационно-обезпрашителни и вентилационни инсталации за пречистване на промишлени газове и праховъздушни смеси във всички отрасли на промишлеността от досегашните клиенти, ни дават увереност, че фирмата се развива успешно и в правилната посока.

Фирма “ЗЕФИР” ЕООД винаги е залагала на стриктното и качествено изпълнение на поетите ангажименти и отговорности към своите клиенти, така че в наше лице вие бихте намерили един надежден и коректен партньор.

Услуги

ПРАХОУЛОВИТЕЛИ

Аспирационно-обезпрашителни инсталации за улавяне и очистване на промишлени, прахови и прахогазови емисии за различни промишлени…

ВЪЗДУХОВОДИ И ЕЛЕМЕНТИ

Изработване на стандартни и нестандартни въздуховоди и елементи от черна, поцинкована и неръждаема стомана.

ПРОЦЕСИ И ОБОРУДВАНЕ

Процесите и техниката, които се нуждаят от аспирационно-обезпрашителни и вентилационни инсталации за пречистване на въздуха.

ПРАХОВЕ И ВРЕДНОСТИ

– Дърво, хартия тъкани, влакна, пластмаси, кожа и др.
– Силикати и керамика

НЕСТАНДАРТНО ОБОРУДВАНЕ

Фирма “ЗЕФИР” ЕООД проектира и изгражда самостоятелно или в партньорство с други фирми

МЕТАЛНИ УСЛУГИ

Като възможности фирма “ЗЕФИР” ЕООД проектира и изгражда аспирационно-обезпрашителни и вентилационни инсталации за пречистване на промишлени газове .

Адрес:

Our Address:

Севлиево , ул. Хаджи Ангел 4