Фирма ГИНКГО е ориентирана в производството, аранжирането и доставката на готови за изнасяне на открито балконски и терасни декоративни елементи, като: различни видове саксии, кашпи и сандъчета с цветя.В нашите оранжерии се произвеждат 20 вида pelargonium.

Фирма Гинкго ЕООД е ориентирана в производството, аранжирането и доставката на готови за изнасяне на открито балконски и терасни декоративни елементи, като: различни видове саксии, кашпи и сандъчета с цветя.

Аранжировки от мушкато и петунии Вече 19 години ние обслужваме над 50 крупни наши клиенти. Като, собственици на хотели, ресторанти, кътове за отдих, спортни и детски площадки. Както и хиляди частни клиенти. Качеството на нашите цветя е добре познато и търсено. През годините сме изградили прекрасни отношения с нашите клиенти на взаимно доверие.

В нашите оранжерии се произвеждат 20 вида pelargonium /сакъзче, мушкато/, 10 вида петунии /petunia/, както и много видове градински цветя. Внасяме посадъчен материал от водещи в тази област германски фирми, за да Ви гарантираме най-доброто качество предлагано на българския пазар. Обслужваме клиенти на територията на цяла България.

Внасяме посадъчен материал от водещи в тази област германски фирми, за да Ви гарантираме най-доброто качество предлагано на българския пазар.

Адрес:

Our Address:

гр.Габрово, с.Драгановци, Гинкго ЕООД