Гаранти Коза Историята на Гаранти Коза започва през 1948 г. Тя е една от първите водещи компании в турската строителна индустрия, с опит в строителното предприемачество, недвижимите имоти, със солидна структура и широка гама от дейности.

Гаранти Коза стъпва на българска земя с проекта „Гранд Каньон“- първия комплекс със смесено предназначение в България, който ще бъде разполо-жен на площ от 43 000 кв. м., в непосредствена близост до полите на Витоша, а именно в район „Младост“ в София Гаранти Коза строи мечти | Garanti Koza Гаранти Коза (Garanti Koza) е сред най-успешните международни фирми в сферата на строителството.

Създадена е през далечната 1948г. в гр. Анкара, Турция, днес компанията е решена да увеличи опита си, натрупан от проектите си в Русия, Близкия Изток и тюркските републики, чрез инвестиции в Близкия изток и Балканите.

Гаранти Коза натрупва ценни умения и идеи през годините и непрекъснато се стреми да разработва иновативни проекти. Гранд Каньон София е поредният успех за компанията, който оставя ярка следа в нейното богато портфолио от реализирани шедьоври. Garanti Koza развива проекти, свързани с жилищното строителство, бизнес центрове, търговски сгради, болници и академични комплекси.

Компанията създава уникален комплекс от луксозни имоти в София и център за развлечение. Фирмата се занимава и с изграждане на инфраструктура, както и тежко строителство.

Гаранти Коза реновира и реставрира обекти и работи с прецизност и професионализъм.

Компанията реализира сгради, които са едновременно привлекателни и функционални. Гаранти Коза се грижи за удовлетворението на своите клиенти и създава комплекси със зеленина и места за развлечение. Това са луксозни имоти в София, където хората могат да живеят или да гостуват.

Фирмата работи по утвърдени стандарти и ползва услугите на световно признати архитекти. Garanti Koza се стреми към съвършенството, защото клиентите заслужават да му се наситят. Ако търсите красиви луксозни имоти в София или други строителни проекти на компанията, ще получите качеството, което винаги сте желали.

Адрес:

Our Address:

София, бул. Александър Малинов № 45

Telephone:
Web:

-