Фирма КОНДИС е създадена през 1995 година с основна дейност проектиране и изграждане на вентилационни, отоплителни и климатични системи за всякакъв тип сгради и помещения. Дейността ни включва и пълен сервиз, гаранционно и следгаранционно поддържане на инсталациите, както и абонаментно обслужване. Работим с доказали качеството си марки на нашия пазар като DAIKINFUJITSULGGREEPANASONIC и други.

От 2005 година към фирмата работи цех за производство на вентилационни заготовки от поцинкована ламарина. Имаме изградени енергоефективни системи за отопление на еднофамилни къщи с термо помпи, пелетни и газови котли, съчетани със соларна инсталация за топла вода.

КОНДИС има изградени вентилационни, отоплителни, соларни и климатични инсталации, както в София така и в други градове в страната. Клиенти са ни Бар „Текила“ – София, Нестле – София, верига магазини H&M – Велико Търново и Сливен, обществени сгради в Харманли, Белоградчик, Павел баня и Калофер, ресторант „Garden house“  – София, верига магазини ЕСТИЛ – София, механи „Хаджидраганови къщи“ и „Хаджидраганови изби“ – София, еднофамилни къщи в София, Стара Загора, Сандански, къща в Делта Хил – с.Кладница  и много други магазини, апартаменти, офиси и заведения.

 

Вентилация

Lorem Ipsum е елементарен примерен текст, използван в печатарската и типографската индустрия. Lorem Ipsum е индустриален стандарт от около 1500 година, когато неизвестен печатар взема няколко печатарски букви и ги разбърква, за да напечата с тях книга с примерни шрифтове. Този начин не само е оцелял повече от 5 века, но е навлязъл и в публикуването на електронни издания като е запазен почти без промяна. Популяризиран е през 60те години на 20ти век със издаването на Letraset листи, съдържащи Lorem Ipsum пасажи, популярен е и в наши дни във софтуер за печатни издания като Aldus PageMaker, който включва различни версии на Lorem Ipsum.

 

Климатизация

Марки

 

Отопление

Стандартният отрязък от Lorem Ipsum, използван от 1500 г. насам, е поместен по-долу за тези, които се интересуват. Секции 1.10.32 и 1.10.33 от “de Finibus Bonorum et Malorum” на Цицерон също са поместени в оригиналния им формат, заедно с превода им на английски език, направен от H. Rackham през 1914г.

 

Слънчеви инсталации

Противно на всеобщото вярване, Lorem Ipsum не е просто случаен текст. Неговите корени са в класическата Латинска литература от 45г.пр.Хр., което прави преди повече от 2000 години. Richard McClintock, професор по Латински от колежа Hampden-Sydney College във Вирджиния, изучавайки една от най-неясните латински думи “consectetur” в един от пасажите на Lorem Ipsum, и търсейки цитати на думата в класическата литература, открива точния източник. Lorem Ipsum е намерен в секции 1.10.32 и 1.10.33 от “de Finibus Bonorum et Malorum”(Крайностите на Доброто и Злото) от Цицерон, написан през 45г.пр.Хр. Тази книга е трактат по теория на етиката, много популярна през Ренесанса. Първият ред на Lorem Ipsum идва от ред, намерен в секция 1.10.32.

 

Сервиз

Дейностите на фирмата за сервиз и профилактика са:

– гаранционен и извънгаранционен сервиз
– абонаментно обслужване по договори за поддръжка
– проверка и диагностика на климатици
– почистване или смяна на филтри на климатици
– профилактика
– пълнене с фреон
– цените са без включен ДДС

Дейност Цена
повикване за проверка и диагностика на климатик до 24000 BTU 40 лв./климатик
почистване или смяна на филтри на климатик до 24000 BTU 20лв./климатик
зареждане с фреон  на климатик до 24000 BTU 40лв./кг
почистване на топлообменник на вътрешно и външно тяло на климатик

( без сваляне на климатика )

60лв./климатик

Адрес:

Our Address:

София, НПЗ Искър, ж.к. Дружба