Беллахарт  ООД е една от най-проспериращите компании за производство на санитарни материали на Балканският полуостров. Основана е 1997г. и е с най-съвременните технологии в тази област, разполага с база , която позволява не само да изработим, а и да съхраним произведената продукция

Беллахарт е компания, чиято дейност е съсредоточена върху производство на различни продукти: индустриална хартия,  тоалетна хартия, салфетки, домакинска хартия, медицински чаршафи- каширани, еднократни покривки за маса- каширани, кърпи за ръце и др.

Ние сме лидер в производството на професионални консумативи и тоалетна хартия на българския пазар, и заемаме основен дял от него

Нашите продукти бихте могли да откриете в страни като Гърция, Турция, Македония, Румъния, Германия, Сърбия и други.

Технологично сме от най- добрите в България и именно това определя високото качество на нашите продукти, а също и подобренията в неговия състав, така че клиентите ни да остават наистина доволни.

Маркетинговата стратегия се обосновава на: запазване на досегашните позиции на съществуващи пазари, внедряване на нови стоки и услуги и навлизане на нови пазари. Всичко това е с цел, удовлетворение на сегашни и потенциални клиентите.

Разположени в град Самоков, България, произвеждаме продукти от най-висококачествена целулоза. Заемаме територия от около 10 000 м² като тук се включват, производствени помещения, помещения с готова продукция, складове за суровини и офиси.

Всяка година разширяваме капацитета на производствените си мощности и асортимент. Вървейки по стъпките на успеха и стремейки се да задоволим нуждите на потребителите, нашите планове включват закупуването на нови производствени съоръжения. Този процес окончателно ще затвърди прогреса от последните няколко години и ще утвърди позицията ни като местен лидер в хартиената индустрия.

Тъй като една от целите ни е подпомагане на  икономика, ние се стремим да закупуваме суровини до колкото е възможно от Български производители.

Адрес:

Our Address:

Самоков кв. Самоково 13, ет. 1, ап. 1

Telephone: