За успешно изпълнение на проекта ние извършваме:

– изкопаване на кана.и на правилната дълбочина /мин. 25 см./
– разделяне на системата ви,  на няколко зони за поливане в зависимост от водоизточника
–  свеждане до минимум на загубите на налягане, и осигуряване на достатъчно налягане и дебит за правилната работа на разпръсквачите
– избиране на точните разпръсквачи въз основа на работните им характеристики
– комбиниране на разпръсквалите с една и съща поливна норма
– Правилно раполагане на разпръсквачите пространствено, за да осигури еднообразност на поливането

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Ние от „Акватон-Б”  предлагаме проектиране и изграждане на висококачествени автоматизирани поливни системи, капкови напоителни системи. Проектиране и изграждане на помпени станции.

ЕТАПИ НА РАБОТА

Етапите по които протича монтирането на поливна система преминават през изкопно-насипни работи, полагане на тръбната разгъвка, монтаж на електромагнитни клапани и разпръсквачи, монтаж на програматора, тест и настройка.

СПЕЦИАЛИЗИРАН ЕКИП

Също така „Акватон-Б” разполага с високо квалифициран екип от специалисти способен да проектира и монтира автоматизирани поливни системи. В голяма част от случаите, екипът трябва да взема решения на място по промяна на първоначалният проект на поливната система, съгласувайки го с изискванията на клиента и идеите заложени в проекта.

ВИСОК КЛАС МАТЕРИАЛИ

Фирма „Акватон-Б” залага изключително на качеството на вложените материали и затова работим само с продуктите на RAIN BIRD,доказали експлоатационните си качества в цял свят.

Електромагнитни клапани
Електромагнитни клапани
Програматори
Програматори
Разпръсквачи
Разпръсквачи
Датчик за дъжд

ПРОЕКТИРАНЕ AQUATON – B
Автоматизираните поливни системи представляват сложна комбинация от тръби, клапани, ел. връзки и разпръсквачи.Ето защо е важно да се разполага с проект на квалифициран проектант. Монтажът на поливната система е препоръчително да се извърши от професионален изпълнител. Ние ви предлагаме професионално проектиране, изграждане и поддръжка на автоматизирани поливни системи.

За успешно изпълнение на проекта ние извършваме:
– разделяне на системата ви, ако е необходимо, на няколко зони за поливане
– изчисления за свеждане до минимум на загубите на налягане, и осигуряване на достатъчно налягане и дебит за правилната работа на разпръсквачите
– избиране на точните разпръсквачи въз основа на работните им характеристики
– комбиниране на разпръсквачите с една и съща поливна норма
– Правилно раполагане на разпръсквачите пространствено, за да осигури еднообразност на поливането
– предвиждане за възможно разширения на системата
– изкопаване на канали на правилната дълбочина

Изграждане на автоматизирани поливни системи от Недко Колев:
Гаранция за ефикасна работа на всяка една напоителна система е монтирането на отделните компоненти от професионалисти.

КОМПОНЕНТИ AQUATON – B

Подземните автоматизирани поливни системи се състоят от следните елементи:водоизточник, електромагнитни клапани, програматор и датчик за дъжд, тръбна разводка, разпръсквачи и капков маркуч.

ПОДДРЪЖКА AQUATON – B

Ангажиментът към клиентите ни не приключва с инсталирането на системата. Всички продукти имат съответна гаранцияот производителя, а ние ви даваме гаранция за качество на монтажа, на съответнита компоненти.

Абонаментното гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване на автоматизираните поливни системи /АПС/ цели да допренесе за правилната им експлоатация, намаляване на рисковия фактор от некомпетентна интервенция и изпреварваща намеса за предотвартяване на сериозни аварии. Профилактиката, която е в основата на сервизното обслужване гарантира правилната работа на поливната система през актиния сезон и сигурност дори и при тежки ускоовия на работа.

Адрес:

Our Address:

Хасково, ул. Пролет 10

Telephone: