В учебния център се провеждат шофьорски курсове във Варна  от професионални инструктори. Основна задача при обучението е индивидуален подход към всеки отделен курсист. Придобиването на  шофьорска книжка не е единственият приоритет. Необходимо е да се научим да се държим толерантно и  безопасно на пътя.

Учебни автомобили

Основно използваме  Тойота. Тойота Аурис, Тойота Корола Версо, Фолксваген Поло и Рено Меган. Те са съобразени  да  са максимално удобни за учебния процес и за курсистите. Автомобилът трябва  да  е с  добра  видимост  и  маневреност.  За  безопасността  той трябва да притежава висока динамична устойчивост  /съпротивление на автомобила срещу плъзгане, занасяне и преобръщане/.  Такава  системата  за  управление  на  динамичната устойчивост  на  автомобила  (VSC)  има при  Toyota.

Цел

Това е придобиването на умения и навици за безопасно управление на автомобил в сложна пътна обстановка. По време на обучението стриктно се спазват условията на методиката за провеждане на шофьорски курсове. В тази автошкола се стремим да гарантираме идеални условия при обучението на курсистите, а именно  коректност, професионализъм, индивидуален подход към всеки курсист, за да се поучи ефективно и спокойно обучение.

Офиси

Opening Hours

Monday

8:30 – 18:30

Tuesday

8:30 – 18:30

Wednesday

8:30 – 18:30

Thursday

8:30 – 18:30

Friday

8:30 – 18:30

Saturday

8:30 – 12:00

Sunday

8:30 – 12:00

Адрес:

Our Address:

гр. Варна,ул. Петко Стайнов № 1

Telephone:
Email:

-